Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Alp Özgirgin'den Sen Benim Şarkılarımsın - İlhan Şeşen

Collapse
X

• Filtre
  • Saat
  • Göster
Tümünü Sil
new posts

Alp Özgirgin'den Sen Benim Şarkılarımsın - İlhan Şeşen

Words and music by İlhan Şeşen
    Arranged and performed by Alp Özgirgin

Youtube çalışmayan arkadaşlar içinse alternatif link
    Akustik Dokunuşlar - Acoustic Touches. 4.101 beğenme. "Akustik Dokunuşlar" tek bir gitarın dokunduğu melodilerin, enstrümantal olarak çalındığı b

Gündoğarken'den severek dinleğim bu parçaya Ayten Alpman yorumuyla daha bir bağlandım.Geçmiş zamanların en güzel şarkılarından bir tanesini daha tek gitar aranjesiyle gün ışığına çıkarmak kaçınılmaz oldu ...

Tebrik ederim çok başarılı

Yorum

Alp abi ( büyüğümsün ), çok güzel gitar çalıyorsun bu parça da çok hoş olmuş. Da akustik gitarı amfiye takarak mı çalıyorsun ? Eğer öyleyse hangi marka, kaç w..? Yardımcı olursan sevinirim. Affına sığınarak soruyorum...

Tamamen kalın mesajlar yazmayalım!!!

ynx
      Son güncelleyen ynx; 26-05-2010, 19:06.

Yorum

Roan isimli üyeden alıntı Mesajı göster
        Tebrik ederim çok başarılı
        Teşekkür ederim ...

inhiraf isimli üyeden alıntı Mesajı göster
        Alp abi ( büyüğümsün ), çok güzel gitar çalıyorsun bu parça da çok hoş olmuş. Da akustik gitarı amfiye takarak mı çalıyorsun ? Eğer öyleyse hangi marka, kaç w..? Yardımcı olursan sevinirim. Affına sığınarak soruyorum...
        Teşekkür ederim. Ne demek tabi ki sorabilirsin ... Applause Summit Series Kore Yapımı gitar kullanıyorum ama sesini boss equalizer ve Cubase yardımıyla cilalıyorum . Gitarın kendisinin çok iyi bir sesi yok maalesef(arka yapısı tamamen plastik kaplama ve dar kasa olduğu için) Ama Boss equalizer harici Cubase içinden girdiğim Reverb ve limiter sesi çok iyi topluyor. Sadece kayıt bittikten sonra sinyali güçlendirmek için Normalize ediyorum. Ayrıca mikrofon kullanamıyorum çünkü apartmanımız biraz gürültülü Direkt line' dan giriyorum kayıda ...

Yorum

Teşekkür ederim. Şu cubase olayı çok karışık. Fazla profesyonellik isteyen bir program gibi sanki. Bende kullanmaya çalışıyorum cubase'de. Pek başarılı olduğum söylenemez. Sizin gibi öncüleri izleyerek bir şeyler kapmaya çalışıyoruz işte... Ayrıca reverb olayı gerçekten bu kadar iyi mi ? Ben de mi denesem acaba... Ben o kadar başarılı bir program sanmıyordum cubase'yi...

Not : Cubase'yi satın mı aldınız. Hiçbir versiyonunun crack'i çıkmadı da, ondan sordum.
          Teşekkürler...
          Son güncelleyen inhiraf; 26-05-2010, 19:26.

Yorum

inhiraf isimli üyeden alıntı Mesajı göster
            Teşekkür ederim. Şu cubase olayı çok karışık. Fazla profesyonellik isteyen bir program gibi sanki. Bende kullanmaya çalışıyorum cubase'de. Pek başarılı olduğum söylenemez. Sizin gibi öncüleri izleyerek bir şeyler kapmaya çalışıyoruz işte... Ayrıca reverb olayı gerçekten bu kadar iyi mi ? Ben de mi denesem acaba... Ben o kadar başarılı bir program sanmıyordum cubase'yi...

Not : Cubase'yi satın mı aldınız. Hiçbir versiyonunun crack'i çıkmadı da, ondan sordum.
            Teşekkürler...
            Reverb denemek için en iyi yer banyo ya da mutfaktır. Sesin mekandaki değişimi sana referans olacaktır. Cubase' i senelerdir kullandığım için başka program nedir bilmem. Güzel ve başarılı bir kayıt programıdır.Öğrenmek için sadece biraz kurcalamak lazım her işte olduğu gibi
            Son güncelleyen alp101; 26-05-2010, 21:03.

Yorum

Çok güzel olmuş ellerine sağlık..

Yorum

MaskedSouL isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                Çok güzel olmuş ellerine sağlık..
                Teşekkürler ...

Yorum

çok güzel. başarılar

Yorum

elinize sağlık. güzel çalmışsınız.

Yorum

Üretken arkadaşlarımızı destekliyoruz.Başarılı eline sağlık...

Yorum

byos_ isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                        çok güzel. başarılar
                        cavdarme isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                        elinize sağlık. güzel çalmışsınız.
                        mahir_67 isimli üyeden alıntı Mesajı göster
                        Üretken arkadaşlarımızı destekliyoruz.Başarılı eline sağlık...
                        teşekkür ederim desteğiniz için ...

Yorum

Unconfigured Ad Widget

Collapse
                        Initializing Tabs & loading Content...
                        Initializing Tabs & loading Content...

Trending

Collapse

Bu kriterlere uygun sonuç bulunamadı.

Çalışıyor...
                        X